• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Ontwerp site, Cheesegolf en Foodmarket-logo's © TDH strategy+creation | fotografie © TDH en Rotary Alkmaar

cookies en privacy

CHEESEGOLF

Dat kan pas weer in 2020, tijdens de 20e (!) editie van Cheesegolf. Was je er bij op 30 juni of ben je benieuwd wat je van Cheesegolf mag verwachten? Check dan de foto's van de afgelopen editie. Je vindt ze onderaan de pagina, scroll naar beneden of klik hier. We hebben genoten van een sportieve en gezellige dag, en dat is te zien... Tot volgend jaar!

Cheesegolf wordt door Rotary Club Alkmaar georganiseerd om geld in te zamelen voor (lokale) goede doelen. In de loop der jaren hebben we zo al bijgedragen aan tientallen goede doelen en sociale initiatieven en is al ruim € 225.000,- opgebracht!

De editie 2019 staat in het teken van het terugdringen van laaggeletterdheid. Met de opbrengst van Cheesegolf draagt Rotary Club Alkmaar bij aan dit doel via sponsoring van de Wegwijzeracademie in Alkmaar. De Wegwijzeracademie biedt ouders met een migratieachtergrond taal- en woordenschatonderwijs in de vorm van mondelinge en schriftelijke taallessen.

Cheesegolf wordt op een 18-holes baan door de stad gespeeld. Voor een indruk van het parcours wat de spelers dit jaar hebben gespeeld zie de plattegrond en de foto's onderaan deze pagina.

De organisatie, bijgestaan door golfprofessional Mark Haarman, zorgt weer voor een uitdagend en interessant parcours in de schitterende entourage van de stad Alkmaar. Uiteraard spelen we weer de ’klassieke’ Cheesegolf-holes in de Hout, rond de Singel en het Bolwerk.

 

We starten volgens het shotgun-principe waarbij alle deelnemers gelijk starten en ook op dezelfde tijd klaar waren. Op diverse holes krijgen de spelers een hapje of drankje aangeboden en na afloop is er een gezamenlijk diner in Stadskaffee Laurens.

Naast de sportieve uitdaging biedt Cheesegolf Alkmaar een uitstekende mogelijkheid voor het leggen van contacten, met eigen relaties maar ook met deelnemers van andere bedrijven uit Alkmaar en omgeving. Download het parcours van 2019 via onderstaande button.

 

U kunt op verschillende manieren sponsor worden van Cheesegolf Alkmaar en zo onze goede doelen ondersteunen.

Alle genoemde sponsorbedragen zijn exclusief 21% BTW.
Vraag een sponsorpakket aan of neem voor verdere informatie contact op met de onderstaande contactpersoon. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Pieter van der Borden
Telefoon 06 53 99 49 29, e-mail sponsor@cheesegolf.nl