CHEESEGOLF

Op zondag 30 juni 2019 slaan we weer golfballen over de Singel, langs het Bolwerk, in De Hout, de Oosterhout en nog veel meer Alkmaarse plekjes. Al 20 jaar een sportief en gezellig evenement: Cheesegolf! Doe mee, en geniet van een bijzondere dag. Als particulier, bedrijf en mét of zonder gasten. Van één deelnemer tot een hele, of meerdere, flights... alles is mogelijk.

Cheesegolf wordt door Rotary Club Alkmaar georganiseerd om geld in te zamelen voor (lokale) goede doelen. In de loop der jaren hebben we zo al bijgedragen aan tientallen goede doelen en sociale initiatieven en is al ruim € 225.000,- opgebracht!

De editie 2019 staat in het teken van het terugdringen van laaggeletterdheid. Met de opbrengst van Cheesegolf dragen we bij aan de realisatie dit doel.

Knooppunt Dementie: hard nodig!


In de regio Alkmaar wonen ruim 4000 mensen met dementie en dat aantal zal de komende tijd snel oplopen. Mensen met dementie wonen meestal thuis, verzorgd door hun partner, kinderen, buren of door zo maar een vrijwilliger die iets wil betekenen voor een kwetsbare oudere. Naast deze essentiële informele zorg is er de zorg van professionals: huisartsen, specialisten, case-managers, thuiszorg, wijkverpleegkundigen, etc. Ook zijn er tal van technische hulpmiddelen beschikbaar. En wanneer thuis wonen te moeilijk wordt zijn er allerlei mogelijkheden om de zorg over te nemen. Internet doet er een schepje boven op: informatie over dementie  is overvloedig beschikbaar. Toch weten heel veel mensen met dementie en hun verzorgers dit niet allemaal te vinden. En moeten ze zelf hun weg zoeken met alle onzekerheden die dementie met zich meebrengt.

Knooppunt Dementie wil de onvervulde behoeftes in het regionale zorgaanbod bij elkaar brengen. Het wordt een op de gebruikers toegesneden interactief virtueel informatie- en schakelpunt, uitgebreid met concrete inloopplekken, wijst de gebruikers duideliik de weg. Kundige en gemotiveerde vrijwilligers van Alzheimer Noord-Kennemerland vormen het hart van het Knooppunt Dementie. Voor de realisatie is veel geld nodig. Knooppunt Dementie is zeer verheugd met de gulle inbreng van Rotary Alkmaar!

Cheesegolf wordt op een 18-holes baan door de stad gespeeld. Voor een indruk van het parcours wat de spelers dit jaar hebben gespeeld zie de plattegrond en de foto's onderaan deze pagina.

De organisatie, bijgestaan door golfprofessional Mark Haarman, zorgde weer voor een uitdagend en interessant parcours in de schitterende entourage van de stad Alkmaar. Uiteraard spelen we weer de ’klassieke’ Cheesegolf-holes in de Hout, rond de Singel en het Bolwerk.

We startten volgens het shotgun-principe waarbij alle deelnemers gelijk startten en ook op dezelfde tijd klaar waren. Op diverse holes kregen de spelers een hapje of drankje aangeboden en na afloop was er een gezamenlijk diner in Stadskaffee Laurens.

Naast de sportieve uitdaging biedt Cheesegolf Alkmaar een uitstekende mogelijkheid voor het leggen van contacten, met eigen relaties maar ook met deelnemers van andere bedrijven uit Alkmaar en omgeving.

 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
De Grote Kerk wordt voor één avond omgetoverd tot een unieke Foodmarket. Schuif aan!

In het sprookjesachtige interieur van De Grote Kerk in Alkmaar zetten acht restaurants hun beste beentje voor. Ze serveren de heerlijkste hapjes en gerechtjes. U heeft de vrijheid om te nemen en te proeven wat u wilt. Uiteraard zorgen we ook voor een goed glas wijn, fris of koud pilsje.

De deelnemende restaurants zijn 1480, Italica Ristobar, Granada, SOEPP, Gulden Vlies, Hofman, Ritsz en Heeren van Sonoy. Een kaartje kost € 75,- inclusief alles, twee kaartjes samen € 125,-. Reserveren doe je op alkmaar-foodmarket.

 

U kunt op verschillende manieren sponsor worden van Cheesegolf Alkmaar en zo onze goede doelen ondersteunen.

Alle genoemde sponsorbedragen zijn exclusief 21% BTW.
Vraag een sponsorpakket aan of neem voor verdere informatie contact op met de onderstaande contactpersonen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Pieter van der Borden
Telefoon 06 53 99 49 29, e-mail sponsor@cheesegolf.nl

Joost Baltus
Telefoon 06 23 04 71 41, e-mail sponsor@cheesegolf.nl

Ontwerp site, Cheesegolf en Foodmarket-logo's © TDH strategy+creation | fotografie © TDH en Rotary Alkmaar

cookies en privacy

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon